ساخت سایت چند زبانه در وردپرس یا به عبارتی ترجمه محتوای سایت به زبان های مختلف از اصلی ترین نیازهای وبسایت های وردپرسی است. با افزودن این گزینه به وبسایت مدیران می توانند مطالب و محتوای مربوط به کسب و کار خود را به چند زبان مختلف دنیا ترجمه کنند و در اختیار کاربران خود قرار دهند. منظور از چند زبانه کردن سایت وردپرسی این است که مطالب سایت خود را با بیش از یک زبان که معمولا در کشور مقصد جاری است ارائه دهید. یکی از روش های چندزبانه کردن سایت استفاده از افزونه های وردپرسی است که در این مقاله از رویال سایت این روش را مورد بررسی قرار می دهیم.
ساخت سایت چند زبانه در وردپرس
آنچه در این مطلب میخوانیم
هنگامی که ما مطالب را در سایت خود درج می کنیم، باید همه افراد با زبان های مختلف بتوانند از آن ها استفاده کنند و صرفا به قشر خاصی محدود نباشد. هرچند چند زبانه کردن سایت کار سخت و زمان بری است، اما با وردپرس می توانیم وبسایت خود را چند زبانه کنیم و محتواهای مربوط به کسب و کار خودمان را با زبان های مشهور دنیا ارائه دهیم. چند زبانه کردن سایت وردپرسی باعث می شود مخاطبان بین المللی به وبسایت شما مراجعه کنند و مطالب و محتواهای شما را ببینند.
با این کار روز به روز تعداد خریدهای بین المللی از سایت شما بیشتر می شود. از طرفی هر چقدر مخاطبان بیشتری جذب سایت شما شوند، احتمال کسب رتبه در نتایج سرچ گوگل برای وبسایت شما افزایش می یابد. ایجاد تنظیمات بهتر در وردپرس گام بلندی در جهت بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجوی گوگل است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ساخت سایت چند زبانه در وردپرس، می توانید به مقاله های مربوط به اموزش طراحی سایت با وردپرس مراجعه کنید.
افزونه های لازم برای ساخت سایت چند زبانه در وردپرس
برای ساخت سایت چند زبانه در وردپرس چندین افزونه وجود دارد که در ادامه به معرفی هر کدام از این افزونه ها می پردازیم:
افزونه Polylang
شما به وسیله نسخه رایگان این افزونه میتوانید به صورت دستی محتوای سایت خود را ترجمه کنید. لازم به ذکر است که تنها ایرادی که افزونه Polylang دارد، این است که برای ترجمه قسمت URLها نیاز به نسخه پولی و پرمیوم آن را دارید. از ویژگی های بارز این افزونه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
نسخه رایگان افزونه Polylang محتوا و موضوعات سایت شما را به صورت دستی ترجمه می کند. تنها عیب این افزونه این است که هنگام ترجمه بخش URLها نیاز به نسخه پرمیوم آن داریم. خصوصیات بارز این افزونه عبارت است از:
- پشتیبانی از RTL
- ترجمه بیش از 100 زبان گوناگون دنیا
- قابلیت سوئیچ کردن بین زبان ها در فهرست ها
افزونه TranslatePress
افزونه TranslatePress یکی از افزونه های رایگان برای چند زبانه کردن سایت وردپرسی است. به کمک این افزونه همه صفحات نظیر صفحه سازها، خروجی کدهای کوتاه و فرم ها را می توانید ترجمه کنید. افزونه ترنسلیت پرس با افزونه ووکامرس مطابقت می کند و برای کار کردن با آن نیاز به تنظیمات خاص ندارید. این افزونه از ویژگی های زیر برخوردار است:
- قابلیت نشر ترجمه ها پس از اتمام کار ترجمه ها
- سازگاری با بیشتر قالب ها و پلاگین های وردپرسی
- قابلیت پشتیبانی دستی و اتوماتیک از گوگل ترنسلیت
افزونه WPML
در حال حاضر افزونه WPML یکی از بهترین افزونه ها برای ساخت سایت چند زبانه در وردپرس است. این افزونه به تنهایی همه نیازهای چند زبانه کردن سایت را برآورده می کند. هنگام خرید افزونه WPML فایل زیپ آن در دسترس شما قرار می گیرد. ابتدا فایل زیپ را unzip و بعد مانند افزونه های دیگر وردپرسی آن را نصب و فعال کنید. بعد از نصب در پیشخوان وردپرس منویی به نام افزونه چند زبانه ایجاد می شود که می بایست روی زیر منوهای آن کلیک کنید.
نکات مهم هنگام ساخت سایت چند زبانه در وردپرس
از آنجایی که ساخت سایت چند زبانه در وردپرس در طراحی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، می بایست نکات مهمی را رعایت کنید تا به نتیجه بهتر برسید. این نکات عبارتند از:
- یکپارچه کردن محیط سایت
یکپارچه کردن محیط سایت از جمله نکات مهم در چند زبانه کردن سایت وردپرسی است. اگر به این نکته توجه نکنید، ممکن است بین زبان ها گسستگی ایجاد شود و مدیریت وبسایت به درستی کنترل نشود. بنابراین قادر به کسب رتبه خوب در نتایج گوگل نخواهید شد و در نتیجه تعداد کاربران ورود به سایت شما کم می شود. با طراحی سایت با وردپرس در شیراز تمامی نکات ضروری از جمله یکپارچه کردن محیط سایت برای چند زبانه کردن وبسایت شما رعایت می شود.
- ساخت سایت چند زبانه در زیر شاخه
هنگامی که قصد دارید وبسایت خود را بوسیله وردپرس چند زبانه کنید، می بایست از زیرشاخه webine.ir/en یا زیر دامنه en.webine.ir استفاده کنید، زیرا از مهمترین عامل در بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجوی گوگل به شمار می آید. همچنین یکی از روش های مهم در بهبود نتایج جستجوی گوگل است. برای این کار توصیه می کنیم به برنامه نویس متخصص مراجعه کنید تا سایت شما با مشکلات فنی مواجه نشود یا مقاله های مربوط به آموزش سئو در شیراز را مطالعه کنید.
- بودجه لازم برای طراحی سایت چند زبانه وردپرسی
بودجه برای ساخت سایت چند زبانه در وردپرس از دیگر نکات مهم در این زمینه است. در حال حاضر وبسایت ها توسط سیستم هاهی مدیریت محتوا یا بوسیله برنامه نویسی ایجاد می شوند و هزینه اجرایی آن بستگی به نوع سایت شما دارد. چپ چین یا راست چین بودن زبان نیز عامل مهم دیگری است که در تعیین بودجه چند زبانه کردن سایت وردپرسی دخیل است. برای مثال، اگر زبان مورد نظر شما به فارسی نزدیک باشد بودجه کمی به آن تعلق می گیرد. از طرفی زبان عربی در مقابل زبان انگلیسی برای وبسایت های فارسی زبان هزینه کمتری دارد.
- فعال کردن سوییچر زبان
یکی دیگر از عوامل مهم هنگام چند زبانه کردن سایت، این است که به کاربر اجازه دهید هنگامی که وارد صفحه می شود بتواند زبان مورد دلخواه خود را انتخاب کند. برای این کار باید سوئیچر زبان را در قسمت های گوناگون سایت قرار دهد تا بتواند زبان مورد نظر خود را انتخاب کند. با این کار کاربران می توانند در صفحات وبسایت شما بیشتر با هم تعامل کنند.
هزینه طراحی سایت چند زبانه وردپرسی
قیمت ساخت سایت چند زبانه در وردپرس به عوامل متعددی بستگی دارد که در این جا به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- تعداد زبان ها
هر زبان اضافی در وبسایت شما به دلیل اینکه نیاز به مدیریت محتوا و ترجمه برای هر زبان جداگانه دارد، باعث افزایش هزینه نهایی می شود.
- طراحی رابط کاربری چندزبانه
هر گونه تغییر برحسب زبان های متنوع در طراحی رابط کاربری هزینه ای جداگانه به بودجه شما اضافه می کند.
- مدیریت محتوا
ایجاد هر گونه سیستم مدیریت محتوا که از نظر فنی مناسب با مدیریت محتواها در چند زبان مختلف باشد، متحمل هزینه بیشتری خواهد شد.
- ترجمه محتوا
هزینه ترجمه محتوا به زبانهای مختلف نیز باید در نظر گرفته شود.
هنگام تعیین قیمت نهایی چند زبانه کردن سایت، هزینه ترجمه محتوا نقش مهمی ایفا می کند.
- تصاویر
هر گونه تصویر، فیلم یا اجزای دیگر که به زبان های مختلف نیازمند باشند، باعث افزایش هزینه خواهند شد.
- امکان توسعهپذیری
در آینده قابلیت توسعه وبسایت به زبان های جدید در نظر گرفته می شود.
سخن آخر
وردپرس یک نوع نرم افزار است که افراد برای کسب و کارها و شرکت های خود در کل جهان از آن استفاده می کنند. از آن جایی که بعضی از کاربران شما ممکن است فارسی زبان نباشند، بهتر است سایت خود را چند زبانه کنید. چند زبانه کردن سایت وردپرسی یکی از موارد ضروری در سایت های وردپرسی است که برای این کار از افزونه های متفاوت که در مقاله به آن ها اشاره کردیم استفاده می شود. آموزش “ساخت سایت چند زبانه در وردپرس” به شما کمک می کند محتوای وبسایت خود را به دو یا چند زبان معروف دنیا ارائه دهید.
بدون دیدگاه