لینک سازی داخلی چیست ؟ چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟

لینک سازی داخلی چیست ؟ چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟

اگر با تکنیک های طراحی وب آشنایی داشته باشید، ممکن است کلماتی مانند لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی را شنیده باشید. با ایجاد لینک به سایت، می توان آن را به عنوان یک سایت مهم از  نظر گوگل دید. گوگل با استفاده از لینک های ارائه شده به یک صفحه، ارزش آن صفحه را تعیین می کند. با استفاده از لینک های داخلی و خارجی می توانید به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو کمک کنید. لینک سازی داخلی چیست ؟ چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟ اگر فکر می کنید به لینک بیلدینگ قوی و با کیفیت نیاز دارید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. ما در این مقاله قصد داریم لینک سازی داخلی و تمامی اصول و قواعد مربوط به آن را به حضورتان معرفی کنیم.

 

لینک سازی داخلی چیست ؟

لینک سازی داخلی (Internal  Link Building) یکی از اصول مهم در سئو است بدین صورت که صفحه ای از یک وبسایت را به صفحه دیگری از همان وبسایت متصل می کنیم. هنگامی که شما از صفحه وبسایت خود به ضفحه ایی دیگر از سایت خود لینک می دهید در واقع در حال لینک سازی داخلی هستید. آدرس لینک های داخلی همان آدرس اصلی سایت است و مسیر لینک با آدرس اصلی سایت ادامه می یابد و به همین ترتیب گوگل می داند که این لینک، یک لینک داخلی است. پیوند داخلی را می توان به عنوان راهی برای دستیابی به نتیجه دلخواه در یک صفحه تعریف کرد. در هنگام خواندن مطالب سایت ممکن است کلمات زیادی را مشاهده کنید که با کلیک بر روی آنها به قسمت دیگری از سایت بروید. این پیوند داخلی است که پیوند خوبی بین صفحات مرتبط سایت های مختلف ایجاد می کند. لینک سازی باعث افزایش بازدید از صفحه شما می شود و در نتیجه موجب افزایش تعداد بازدید از سایت شما می شود.

 

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟ ساختار گوگل همانند عنکبوتی است که تارهای آن متصل به هم هستند و اگر یکی از تارها پاره شود عنکبوت برای رد شدن به مشکل بر می خورد. خزنده های گوگل همانند تارهای عنکبوت با استفاده از لینک ها مسیر خود را انتخاب می کنند. در صورتی که یکی از صفحات لینک داخلی و خارجی نداشته باشد به بن بست می رسد . بن بست ها نه تنها از نظر گوگل خطرناک هستند، بلکه باعث خروج کاربران از صفحه می شوند و به راحتی می توانید برای خود یک صفحه خروج ایجاد کنید. هرچقدر صفحات خروج شما کمتر باشد گوگل به وبسایت شما اهمیت بیشتری می دهد.

حتما بخوانید  اموزش نوشتن محتوای سئو شده

 

لینک داخلی چیست؟

لینک داخلی چیست؟

لینک داخلی (Internal Link ) یک صفحه در یک دامنه خاص را به صفحه دیگری در همان دامنه متصل می کند. با این کار بخشی از اعتبار صفحه اول به صفحه دوم منتقل می شود و بازدیدکنندگان را تشویق به رفتن به صفحه دوم می کند. کاربران و موتورهای جستجو از لینک ها برای یافتن محتوای وب سایت شما استفاده می کنند. اگر لینکی به محتوای جدید وجود نداشته باشد، موتورهای جستجو صفحه را نمی بینند. هر چه یک صفحه لینک های بیشتری دریافت کند، اهمیت آن برای موتورهای جستجو بیشتر است. بنابراین لینک های داخلی برای سئوی شما بسیار مهم هستند.

بطور مثال اینجا ما عبارت (طراحی سایت در شیراز) را لینک داخلی داده ایم به یک صفحه ی دیگر از سایت خودمان.

 

اهمیت لینک سازی داخلی برای سئو

اهمیت لینک سازی داخلی برای سئو

وقتی از هر مهارتی استفاده می شود دلیل و اهمیت آن بررسی می شود. در واقع اهمیت هر اثر دلیل استفاده بیشتر از آن است. بنابراین برای استفاده بهتر و در نهایت نتایج بهتر، لازم است اطلاعاتی در مورد اهمیت استفاده از این راهکار داشته باشید. این موضوع در مورد “لینک سازی داخلی” نیز صدق می کند. اهمیتی که می تواند به رشد و توسعه بهتر سایت شما منجر شود. دلایل اهمیت لینک سازی را در زیر ببینید:

  • افزایش ارزش صفحات داخلی
  • بهبود بخشیدن به فرایند ایندکس شدن وبسایت شما
  • قوی تر کردن لندینگ صفحات سایت
  • کمک کردن به ساختار سایت
  • افزایش پتانسیل بک لینک گرفتن برای صفحات داخلی تر سایت
  • بالا بردن شانس بازدید از مطالب سایت های قدیمی
  • افزایش زمان ماندگاری کاربران درون سایت
  • اضافه کردن ارزش محتوایی به ارجاعات توسط لینک داخلی همراه با انکر تکست
  • شناسایی صفحات سایت به ربات های گوگل
  • در دسترس بودن صفحات سایت برای کاربران

آموزش لینک سازی داخلی

نکات مهم در آموزش لینک سازی داخلی

برای آموزش لینک سازی داخلی می بایست مراحل زیر را طی کنید.البته مبحث لینک سازی داخلی بطور کامل در دوره سئو در شیراز شرح داده شده است.

  1. مرحله اول : شناخت صفحات اصلی سایت

یکی از مهم‌ترین بخش‌های لینک داخلی درون صفحه، ایجاد مسیر مناسب برای موتورهای جستجو به منظور شناسایی صفحات مهم شما است. صفحات را می بایست بر اساس اهمیت و ارتباط آنها تقسیم و گروه بندی کنید. این کار علاوه بر بهبود رابط کاربری سایت، به موتورهای جستجو کمک می کند تا روش درستی برای فهرست بندی صفحات و پیوند بین آنها پیدا کنند.

  1. مرحله دوم : انتخاب محتوای مرتبط برای لینک دهی داخلی
حتما بخوانید  moz چیست ؟ سایت moz

برای بالا بردن بازدید صفحات باید لینک دهی داخلی را بدرستی انجام دهید. جهت این کار می بایست مطالب مناسبی برای لینک دهی انتخاب کنید. پیوند دادن به سایت های دیگر به مخاطبان شما نشان می دهد که علاوه بر این مقاله، محتوای بیشتری برای ارائه دارید. هیچگاه برای لینک دهی داخلی از مطالب غیر مرتبط استفاده نکنید.

  1. مرحله سوم: استفاده از انکر تکست های مناسب

انکر تکست ها ، کلماتی هستند که به صفحات دیگر سایت پیوند داده میشوند. کلید واژه ها  با نام هایی مانند متن لینک یا عنوان لینک نیز شناخته می شوند.سعی کنید همیشه یک صفحه از سایتتون را با یک نام ( با یک انکرتکست) صدا بزنید.

  1. کاربرد قدرت صفحات مرجع

در هر وب سایتی، برخی از صفحات بسته به تعداد لینک های دریافتی از منابع خارجی و داخلی و میزان به روز رسانی محتوا، عملکرد بهتری دارند. می توانید از آنها برای پیوند دادن به صفحات  مهم استفاده کنید. این باعث می شود که قدرت صفحه اول به صفحه دوم نیز منتقل شود.

  1. پیوند دادن از صفحات قدیمی به صفحات ایجاد شده جدید

اگر اخیرا یک صفحه مهم در وب سایت خود ایجاد کرده اید یا یک مقاله کامل در مورد یک موضوع خاص در وبلاگ خود منتشر کرده اید و می خواهید گوگل آن را در سریع ترین زمان ممکن شناسایی و فهرست کند، از صفحات یا مقالات مربوطه قدیمی به آن لینک دهید.  محتوای تازه و کامل برای گوگل بسیار جذاب است و می تواند رتبه یک صفحه را در نتایج بهبود بخشد.

  1. لینک دهی با کلمات کلیدی اصلی سایت

یکی از اساسی ترین کارهایی که در ابتدا می توانید انجام دهید، لینک دادن با استفاده از کلمات کلیدی در صفحه اصلی سایت است. صفحه اصلی سایت شما حاوی اعتبار و قدرت بیشتری میباشد. پربازدیدترین صفحات سایت شما باید حاوی لینک هایی به صفحات دیگر با استفاده از کلمات کلیدی سایت شما باشد.

 

انواع روش های لینک سازی داخلی

انواع روش های لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی در سایت می تواند به روش های مختلفی انجام شود. اشکال مختلف ، هر کدام مزایای خود را دارند و به روش خاصی دنبال می شوند. در ادامه مطلب انواع روش های ایجاد لینک های داخلی برای سایت شما را معرفی می کنیم و نکاتی را برای هر کدام به شما ارائه می دهیم.

  • لینک سازی اتوماتیک داخلی

لینک سازی اتوماتیک داخلی نوعی لینک سازی داخلی است که به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از افزونه لینک خودکار سئو (Automatic SEO links )، کلمات را به عنوان کلیدواژه در سیستم وردپرس وارد کنید و در صورت استفاده از کلمات کلیدی در متن، یک لینک داخلی به صورت خودکار در صفحه هدف یا صفحه لندینگ ایجاد می شود.

  • لینک سازی دستی داخلی
حتما بخوانید  آموزش تصویری ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل

لینک سازی درون محتوا یا لینک سازی دستی داخلی، اولین راهکار استفاده شده جهت کاربرد لینک سازی به صورت داخلی است. در این راه حل افراد باید لینک های وب سایت را به صورت کاملا سنتی و دستی بسازند. این راه حل مزایای زیادی دارد اما سرعت پایین آن باعث شده تا راه حل های دیگری برای این مشکل ایجاد شود.

  • لینک سازی داخلی عکس ها

استفاده از لینک های تصویری راه حل دیگری است که می تواند به ترافیک وب سایت کمک کند. هنگام استفاده از یک تصویر، پیوند دادن به تصویر با تنظیم نماد Alt انجام می شود. به این ترتیب تگ alt باعث می شود تا تصویر و موضوع آن توسط گوگل شناسایی شود و متن آن حتی در صورت باز نشدن تصویر به بیننده نمایش داده شود.

  • لینک سازی داخلی در منو

کلمات کلیدی سایت خود را بررسی کنید اگر کلمات کلیدی مهم شما صفحه لندینگ (Landing Page ) خود را ندارد، صفحات جداگانه ای برای آن کلمات کلیدی ایجاد کنید. ایجاد لینک در منوی سایت فروشگاه بسیار مهم است. کلماتی که در منو انتخاب می کنید نیز برای سئوی سایت بسیار مهم هستند، گوگل به این کلمات بیشتر توجه می کند.

  • لینک سازی از صفحه اصلی سایت

صفحه اصلی مهم ترین صفحه در سایت است. نحوه قرار دادن لینک ها و نحوه لینک دادن به صفحات دیگر در صفحه اول خیلی مهم است. صفحه اصلی سایت باید دسته بندی های سازمان یافته و ساختار یافته داشته باشد. مقالات، محصولات، درباره ما و تماس با ما هر کدام نیاز به یک صفحه جداگانه دارند، لینک های مربوط به هر صفحه باید در سربرگ یا فوتر صفحه اصلی سایت قرار گیرد.

 

سخن پایانی

بطور کلی لینک سازی داخلی مسیر رفت و آمد گوگل به وبسایت شماست. همانطور که قبلا خواندید، لینک های داخلی وب سایت یکی از مواردی است که می تواند ارزش زیادی برای وب سایت به ارمغان بیاورد. مزایایی مانند دیده شدن بهتر صفحات وب سایت شما و در دسترس بودن صفحات برای کرال موتور جستجو از مهمترین این مزایا هستند. ما در مقاله لینک سازی داخلی چیست؟، معنی و مفهوم لینک سازی داخلی، انواع لینک سازی داخلی، اهمیت آنها برای سئو و سایر ویژگی های آنها را توضیح دادیم. با رعایت اصول و قوانین لینک سازی داخلی به راحتی می توان بازدید سایت خود را بالا برد. آموزش لینک سازی داخلی برای بهبود امتیاز سایت یکی از عناصر ضروری سئو است. امیدواریم مطالعه این مقاله به شما در پیشبرد سایتتان موثر ثمر بوده باشد.

مطالعه بیشتر

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *