همان طور که می دانید، DNS های دامنه بخش مهمی از یک وب سایت را تشکیل می دهند. همان طور که شما به عنوان یک فرد باید سالانه آزمایش های چکاب مختلفی را بدهید تا به بررسی سلامت بدن خود پردازید، در رابطه با شناسایی dns ها نیز موضوع دقیقا به همین صورت است. شما با بررسی dns های دامنه از این موضوع اطلاع پیدا می کنید که اگر بخشی از آن ها دچار مشکل شد، به رفع آن بپردازید. هدف از نگارش این مطلب توسط تیم حرفه ای رویال سایت این است که شما بتوانید به راحتی به بررسی و اطمینان کامل از عملکرد دی ان اس های خود دست پیدا کنید. همراه ما تا انتهای این مطلب باشید.
نگاه اجتمالی به DNS و عملکرد آن
آنچه در این مطلب میخوانیم
قبل از این که به سراغ آموزش پیدا کردن dns های دامنه برویم، اول یک نگاه کلی به دی ان اس های دامنه و عملکرد آن ها می اندازیم تا در ادامه بهتر بتوانید حضور آن ها را درک کنید. dns در واقع مخفف عبارت Domain Name System است که در زبان فارسی به سامانه نام دامنه معرفی می شود.
زمانی که شما قصد دارید یک وب سایت را ایجاد کنید، به طبع احتیاج به یک نام مشخص برای ثبت دامنه آن دارید. پس از این که نام را برای وب سایت خود مشخص کردید، به کمک دی ان اس ها تبدیل به آی پی می شود تا در فضای اینترنت با توجه به قوانین و کدهایی که در آن جا است، شناسایی شود.
حال اگر بخواهیم دقیقتر به این موضوع بپردازیم باید بگوییم که در بیشتر اوقات این تنظیم توسط بخش کنترل پنل هاست و ثبت کننده نام دامین مورد بررسی قرار می گیرد. حال که با این موضوع آشنا شدید و دانستید که چه تاثیری روی وب سایت دارد، به سراغ آموزش تصویری بررسی dns های دامنه می رویم.
آموزش تصویری بررسی dns های دامنه
برای یافتن دی ان اس های دامنه و سپس بررسی آنها در اولین قدم میبایست وارد وب سایت www.intodns.com شوید.
پس از این که وب سایت کاملا لود شد، در کادری که در تصویر بالا نیز مشخص است نام دامنه خود را وارد کرده و سپس روی گزینه آبی Report کلیک کنید. پس از این که روی دکمه ریپورت یا همان گزارش کلیک کردید، صفحه ای برای شما باز می شود که در آن جدولی با گزارش تمام و کمال از دامنه دی ان اس های شما قرار دارد.
در بخش ابتدایی این جدول که به نام Domain NS records است، شما می توانید دی ان اس های فعلی دامنه خود را مشاهده کنید. از سویی دیگر، در بخش NS records from your nameservers نیز شما می توانید دی ان اس هایی که هاستیگ شما به طور پیش فرض در نظر گرفته است تا اتصال دامنه هاست شما بر روی آن قرار داده شود را نیز می توانید مشاهده کنید. شایان ذکر است که اگر احتیاج به خرید دامنه با بهترین قیمت دارید، می توانید از طریق رویال سایت در این زمینه اقدام کنید.
از سویی دیگر، شما برای شناسایی dns ها همچنین می توانید از افزونه سایت intodns استفاده کنید. این افزونه به این گونه فعالیت می کند که شما هر زمان دامنه مورد نظر خود را در گوگل وارد می کنید، با کلیک روی این افزونه، تب جدیدی باز می شود و سریعا دامنه وارد شده شما مورد بررسی و شناسایی قرار می گیرد و شما می توانید اطلاعات کامل در رابطه با نیم سرورهای دامنه و “بررسی dns های دامنه” را به راحتی مطالعه کنید.
برای دریافت این افزونه می توانید به بخش اکستنش مرورگر کروم یا فایرفاکس خود مراجعه کنید. لازم به ذکر است که پس از این که دی ان اس ها را تغییر دادید، نیاز است 12 الی 24 ساعت صبر کنید تا dns ها با یک دیگر ست شوند و دامنه ها به هاست نیز متصل شوند.
نتیجه گیری
در این مطلب به تمامی اطلاعات در رابطه با بررسی dns های دامنه پرداختیم. شما می توانید با توجه به مراحل آموزش تصویری که در اختیارتان قرار دادیم، به بررسی این زمینه پرداخته و در صورت بروز مشکل، سریعا نسبت به حل آن اقدام کنید. نکته حائز اهمیت در این بین این است که شما می توانید با خرید هاست وردپرس ارزان از سوی رویال سایت و سپس استفاده از خدمات بی نظیر این مجموعه در زمینه های مختلف وب، به خوبی در حوزه اینترنت شروع به فعالیت کرده و زمینه کسب و کار خود را توسعه دهید. اگر زمینه بررسی دی ان اس ها و خرید هاست وردپرس سوالی دارید، می توانید آن را با کارشناسان مطرح مجموعه رویال سایت در میان بگذارید.
بدون دیدگاه