پس از طراحی و راه اندازی شبکه جهانی اینترنت، محققان و مکتشفان، همواره در صدد استفاده از این تکنولوژی، در جهت تسهیل زندگی انسان ها بوده اند. به دنبال این تلاش ها، در دهه های اخیر شاهد ظهور و پیشرفت چشمگیر صنعت دیجیتال مارکتینگ، در سراسر جهان بوده ایم. به دنبال آن، افراد زیادی به زمینه های مختلف دیجیتال مارکتینگ علاقه مند شدند و به یادگیری آن پرداختند؛ به همین منظور، در این مقاله که توسط مرکزی معتبر و نام آشنا در زمینه طراحی سایت در شیراز ارائه می شود، قصد داریم از تفاوت هاست خارجی و ایرانی و پس از آن تفاوت سی پنل و دایرکت ادمین، سخن بگوییم.
سرور هاست چیست؟
آنچه در این مطلب میخوانیم
به بیان ساده، یک سایت برای پشتیبانی از اطلاعات خود، به یک سیستم هوشمند نیاز دارد که به صورت شبانه روزی و بی وقفه فعال باشد؛ به این سیستم اصطلاحا میزبان یا هاست گفته می شود. اگر سیستم مورد نظر به هر علتی نظیر نقص فنی، شرایط محیطی و …، حتی برای لحظه ای غیر فعال گردد، سایت مرتبط با آن از نظر بارگذاری اطلاعات و دسترسی به آن ها، با مشکل مواجه خواهد شد. در راستای پیشگیری از مشکلات مذکور، شرکت هایی با شرایط مناسب تاسیس شدند و امر میزبانی از وب سایت ها را بر عهده گرفتند؛ این شرکت ها، شرکت هاست نام دارند و با دریافت مبلغی مشخص به صورت ماهانه، سالانه و …، امر پشتیبانی و هاستینگ وبسایت ها را بر عهده می گیرند. به جهت جهانی بودن صنعت دیجیتال مارکینگ و وب سایت ها که بخش مهمی از این صنعت را متشکل می شوند، شرکت های هاست هم در ایران و هم در کشور های خارجی، فعال هستند. در این مقاله ما به تفاوت هاست خارجی و هاست ایرانی می پردازیم تا مخاطبان گرامی با آگاهی کامل نسبت به خرید هاست اقدام نمایند.
هاست خارجی یا هاست ایرانی بخریم ؟
تفاوت های بین هاست خارجی و ایرانی بسیار اندک اند اما همین تفاوت های ناچیز، می توانند تاثیر به سزایی در عملکرد یک سایت داشته باشند. با این حال، برای انتخاب هاست باید به عوامل متعددی نظیر بازار هدف، اهمیت اطلاعات، اهمیت سرعت بارگذاری، برخورداری از درگاه بانکی و اهمیت سئو، دقت نمود.
اگر بازار هدف یک سایت ایرانی، تماما ایرانیان باشند و سایت مخاطب بین المللی نداشته باشد، به دلیل دسترسی آسان تر و سریع تر کاربران ایرانی به اطلاعات میزبانی شده توسط هاست داخلی، انتخاب هاست ایرانی منطقی تر می باشد؛ چنانچه سایت برای یک مدرسه، دانشگاه یا سایر سازمان های دولتی طراحی شده باشد و اطلاعات موجود در آن از اهمیت ملی برخوردار باشند، پشتیبانی و میزبانی سایت باید به سرویس های هاست داخلی واگذار شود. چرا که هر شرکت هاست، به اطلاعات کاربران خود دسترسی دارد.
به سبب اینکه سرعت بارگذاری اطلاعات توسط شرکت های هاست داخلی، برای کاربران این سرزمین بیشتر است، طبیعتا مشکلات احتمالی تراکنش ها کاهش یافته و سایت های دارای درگاه بانکی با انتخاب هاست داخلی، مشکلات کمتری خواهند داشت. اما در ادامه با ما همراه باشید تا در زمینه اهمیت انتخاب هاست و تاثیر آن بر سئو سایت، به اطلاعات بیشتری دست یابید.
مقایسه عملکرد سئو در هاست خارجی و هاست داخلی
با توجه به اینکه برای سئو و بهینه سازی، نیازمند رتبه ای خوب از طرف گوگل هستیم، در ابتدا باید با الگوریتم های گوگل در این راستا آشنا شویم تا در نهایت به اهمیت محل سرور هاست، در سئو آگاهی یابیم. در دوره اموزش سئو در شیراز این موارد مفصل توضیح داده میشود .
اینکه سرور موتورجستجوی گوگل توسط کشورهای خارجی مدیریت می شود، انکار ناپذیر است؛ طبیعتا برای یک موتور جستجوی خارجی، دسترسی به اطلاعات یک سایت خارجی آسان تر است و این مسئله در سئو نقش دارد اما این بدان معنا نیست که تنها راه بهینه سازی یک سایت ایرانی، خرید هاست خارجی است. سرعت دسترسی کاربران به سایت، در بهینه سازی توسط گوگل اهمیت دارد که اگر یک سایت با مخاطبان ایرانی، توسط هاست ایرانی میزبانی شود، این سرعت افزایش می یابد و به افزایش رتبه گوگل نیز کمک می کند. از طرفی سرعت دسترسی گوگل به سایت های ایرانی کمتر است که این مسئله از موانع دستیابی به رتبه برتر گوگل به شمار می آید. در مورد اهمیت محلی سازی نیز، شایان ذکر است که برای این موتور جستجو، بیشتر محل کسب و کار حائز اهمیت است اما لوکیشن قرار گیری سرور هاست نیز می تواند موثر باشد.
مقایسه کلی هاست خارجی و ایرانی
گذشته از موارد استثنایی همچون سایت های دولتی، سایت های دارای درگاه پرداخت و مواردی از این قبیل، برخی سایت ها محدودیتی در انتخاب هاست ندارند؛ به این کاربران پیشنهاد می شود که از هاست خارجی اشتراک تهیه نمایند و این به سبب آن است که:
- به دلیل استفاده از زیر ساخت های استاندارد، شبکه های اینترنت خارجی از ثبات، پایداری و سرعت بیشتری برخوردار اند.
- پشتیبانی و میزبانی سایت توسط یک هاست خارجی، می تواند در رتبه گوگل موثر باشد.
- هاست های خارجی پنل های کاربری ایده آلی از جمله سی پنل را در خدمات خود ارائه می دهند که بسیار مورد توجه کاربران است.
اما سی پنل چیست؟ برای پاسخ به این سوال، در ادامه با ما همراه باشید.
هاست سی پنل یا دایرکت ادمین؟
برای یک سایت، پس از انتخاب یک هاست سرور مناسب، انتخاب کنترل پنل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سی پنل و دایرکت ادمین، دو مورد از کنترل پنل های محبوب کاربران اند اما به دلایلی که در ادامه شرح داده می شود، بسیاری از کاربران سی پنل را به دایرکت ادمین ترجیح داده و به دنبال خرید هاست سی پنل ارزان هستند و همانطور که اشاره شد، از مزایای برخی هاست های خارجی، این است که سی پنل را به صورت رایگان به مشترکین خود ارائه می دهند. اما چرا بسیاری از کاربران و یا حتی شرکت ها هاستینگ خارجی، سی پنل را به دایرکت ادمین ترجیح داده اند؟
- قدرت گرافیکی سی پنل از دایرکت ادمین بیشتر است.
- توسعه پنل ها و صفحات در سی پنل رایگان و آسان است اما در دایرکت ادمین با پرداخت هزینه همراه می باشد.
- سرویس های ارائه شده توسط سی پنل، بسیار بیشتر از دایرکت ادمین است. از این سرویس ها، می توان فیلم های آموزشی، راهنما ها و انجمن پشتیبانی را برشمرد به گونه ای که اگر پنل به هر علتی دچار مشکل شود، کاربر می تواند در کمترین زمان با کمک انجمن پشتیبانی و یا با استفاده از فیلم های آموزشی، نسبت به برطرف کردن آن اقدام کند.
کلام آخر
با توجه به تاثیر چشمگیر صنعت دیجیتال مارکتینگ بر زندگی انسان های امروزی و به منظور رفع قسمتی از دغدغه های مربوطه، ما در این مطلب، به مقایسه هاست خارجی و ایرانی و مزایا و معایب هر کدام و در ادامه به مقایسه پنل های کاربری دایرکت ادمین و سی پنل پرداختیم. با توجه به اطلاعاتی که کسب شد، مگر در موارد استثنا، خریداری هاست خارجی منطقی تر بوده چرا که بسیاری از هاست های خارجی سی پنل را که پنل کاربری مطرح دنیاست، به عنوان خدمات و به صورت رایگان به مشترکین خود ارائه می دهند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، با مشاورین مجرب ما در ارتباط باشید؛ از همراهی شما سپاسگزایم. بیشتر درباره میزبانی وب
بدون دیدگاه