برای شروع کسب و کار چه شرکتی را به ثبت رسانیم؟

ثبت شرکت کاریست که در آغاز هر فعالیتی برای کسب و کار به فکر راه انداز یا بنیانگذاران میرسد و بیشتر در این فکرند که کاریست بسیار بزرگ که ممکن است بعد به ثبت رسیدن شرکت چنین شود و چنان شود.

برای شروع کسب و کار چه شرکتی را به ثبت رسانیم؟

 

لازم است بدانید که با ثبت شرکت اولین گام را در کسب و کار خود برداشته اید و اگر به کسب و کار، به چشم یک درخت بزرگ بنگرید باید گفت که ثبت شرکت همانند ریشه آن است و همانطور که میدانید بزرگترین عامل رشد و نمو یک درخت ریشه آن است که هر چه قدرتمندتر باشد حیات آن گیاه هم دارای ثبات بیشتری خواهد بود.

پس در ابتدای فعالیت کاری تلاش کنید تا با در نظر گرفتن خیلی از ریزه کاریها، مطالعه و مشاوره با کارشناسانی که در این زمینه صاحب نظرند شرکت خود را به ثبت رسانید تا پس از اینکار متوجه کم و کاست در موضوع شرکت و یا اساسنامه و یا احیانا میزان سهم الشرکه شرکا نباشید که هرگونه تغییران در آینده هم زمانبر است هم هزینه بر و در قسمتهایی میتوان گفت غیر ممکن.

در ابتدا باید با توجه به نوع فعالیت کسب و کار اعم از تولید، خدمات ، بازرگانی، خرید و فروش و… و یا میزان و نحوه دادوستد با اشخاص حقیقی و حقوقی، نوع شرکت خود را انتخاب نمایید که البته باید گفت بیشتر افراد از شرکتهای مسئولیت محدود یا سهامی خاص استفاده مینمایند که ما هم در این مطلب بیشتر به این دو نوع خواهیم پرداخت و اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید میتوانید به سایت رسمی موسسه ثبت شرکت کریم خان به آدرس زیر مراجعه نمایید.

www.sabtkarimkhan.com

 

ثبت شرکت مسئولیت محدود یا سهامی خاص، کدام بهتر است؟

آنچه در این مطلب میخوانیم

حتما بخوانید  تفاوت حساب پی پال شخصی و بیزینس و روش افتتاح حساب

انتخاب یکی از این 2 نوع، به اهداف آتی کسب و کار بستگی دارد ، میزان سهام ، تعداد اشخاص سهامدار یا عضو هیات مدیره ، نوع فعالیت شرکت ….بستگی دارد مثلا آیا شرکت مایل به حضور در مناقصات و مزایدات دولتی میباشد یا خیر؟ و یا اینکه آیا مایل به مراودات مالی با خارج از کشور است؟ و خیلی از این سوالات است که باید تصمیم گیری کرد چون پس از بثت رساندن شرکت بازگشت مجدد به خیلی از این موضوعات سخت میباشد.

ثبت شرکت مسئولیت محدود

 

در نظر داشته باشید اصولا برای کسب و کارهای کوچکتر از مسئولیت محدود و برای کارهای گسترده تر از شرکت سهامی خاص استفاده میشود.

گام بعدی پس از ثبت شرکت، دریافت کد اقتصادی میباشد.

کد اقتصادی یک شماره انحصاری و 12 رقمیست که پس از دریافت و اخذ کد اقتصادی ، اداره امور مالیاتی ، مودیان خود را با این کد میشناسد و البته باید گفت که کلیه شرکتها تا 2 ماه پس از به ثبت رساندن شرکت و یا موسسه خود وقت دارند تا با مراجعه به اداره دارایی محدوده فعالیت، نسبت به دریافت کد اقتصادی اقدام نمایند.

حالا که کد اقتصادی را دریافت نمودید بهتر است برای دریافت گواهی ارزش افزوده نیز با همان اداره امور مالیاتی هماهنگی لازم را بعمل آورید.

 

گام بعدی دریافت کارت بازرگانی میباشد

کارت بازرگانی اصولا ابزار دست شرکتهاییست که مایل به فعالیت خارجی یا همان واردات و صادرات هستند و تمامی  تجار اعم از حقیقی یا حقوقی می توانند با در اختیار داشتن کارت بازرگانی جهت امور تجاری از قبیل گشایش اعتبار در بانک و یا انجام فعالیت ترخیص در گمرکات، کسب و کار خود را رونق دهند.

 

در پایان برند و لوگوی تجاری خود را ثبت نمایید.

 

یکی از فرایندهای مهم در قانونی نمودن فعالیتهای اقتصادی و توسعه کسب و کار ثبت برند یا همان علامت تجاریست و شاید بتوان گفت مهمترین بخش برای گسترش کالا و خدمات است.

حتما بخوانید  بهترین شرکت طراحی سایت

در نظر بگیرید که سالهاست کالایی را تولید کرده و در بازار توزیع نموده اید و با توجه به شلوغی کسب و کار ، آنرا ثبت نکرده اید، فکر میکنید چه بلایی بر سر نام تجاری شما بیاید؟ اگر برند شما ثبت نشود چه باید کرد؟

باید این را بدانید که بسیاری از برند ها قبلا ثبت شده و دیگر قابل ثبت نیست ، ممکن است افراد سودجو یا فرصت طلب قبل از شما با دانش اینکه برند فلان ، برند معتبریست آنرا بثبت رسانند و شما هرگز نتوانید آنرا ثبت کنید و یا با توجه به نزدیکی نام تجاری شما با فلان نام تجاری هرگز برند شما بثبت نرسد.

دقت داشته باشید که لازم است قبل از هر فعالیت تجاری شرکت و برند خود را بثبت رسانید و نیز میتوانید در کلیه این امور برای رفع مشکلات از مشاوران زبده و حرفه ای خود در ثبت شرکت کریم خان استفاده نمایید.

 

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *